Over Ons

Alle wijnen komen uit Israël en zijn door Tanny en Harold geselecteerd en geëxporteerd naar Nederland. U kunt via de website of telefonisch eenvoudig bij ons bestellen. U kunt ook op de site vinden waar de verkooppunten van onze wijnen zijn.

De aangegeven jaartallen zijn ter illustratie en niet bindend.

Als u ondernemer bent en met ons wilt samenwerken, meldt u zich dan aan als nieuw steunpunt op Tah-Or partners. 

Door onze bedrijfsactiviteiten kunnen we met 4 van onze 5 kinderen al vanaf 2009 in Israël wonen en werken. Met aankoop van onze wijnen helpt u doelen te verwezenlijken zoals het pas opgezette “Baitiem Chamiem.”

Vanaf begin Oktober 2012 komen er wekelijks ongeveer 15 Holocaust overlevenden die we verwennen met een lekker diner en een ontspannen avond bij ons thuis. 

De David’s Harp is door het N.I.W. als beste getest, en onze wijnhuizen Recanati & Vitkin hebben diverse gouden prijzen gewonnen. In het Amerikaanse WineEnthusiast magazine is een “beste koop” selectie op 17.000 wijnen gemaakt. Er is één Israëlische wijn in de top 100 gekozen, namelijk de Recanati Shiraz.

Het Tah-Or team geloofd dat het belangrijk is om Israël tot zegen te zijn. Terwijl de wereld Israël wilt boycotten, maken wij een vuist in tegenstand om te laten zien waar Israël echt voor staat.